Mislykket ophold i United går ikke Zaha på: – Tror du, at jeg er berørt af det?

Det går ikke Wilfried Zaha på, at han ikke blev en succes i Manchester United. Det gør den nuværende Galatasaray-spiller klart på pressemødet forud for Champions League-opgøret mellem de to klubber.

Manchester United tager i aften imod Galatasaray i den fineste klubturnering i Europa, Champions League.

På gæsternes holdkort gemmer dig sig en gammel kending på Old Trafford. Wilfried Zaha skiftede nemlig i sommer til aftenens modstander fra Istanbul, hvor han i denne sæson har fået sin Champions League-debut.

Den tidligere Crystal Palace-spiller var på kontrakt i United i tre år fra 2012 til 2015, men han formåede aldrig at slå igennem, hvorfor bl.a. Champions League-debutten har ladet vente på sig.

Men det går ikke den 30-årige kantspiller på, at han ikke fik succes på Old Trafford. Det fortæller han på pressemødet forud for tirsdagens opgør.

– Lad mig være ærlig. Hvis du ser på mit ansigt, tror du så, at jeg er berørt af det? Nej, siger Zaha.

Ivorianeren mener derimod, at tiden i United var med til at styrke ham som person.

– Jeg gennemgik en fase, hvor man enten udvikler sig eller brænder ud. Personligt ville jeg aldrig brænde ud af det. Det var med til at bygge min karakter. Jeg var fast besluttet på ikke at lade min karriere dø, bare fordi jeg havnede et sted, hvor det ikke fungerede. Jeg var besluttet på at nå det sted, jeg ville nå, og her er jeg i dag, fortæller han yderligere.

Det er langt fra første gang, at Wilfried Zaha vender tilbage til Old Trafford. I februar 2015 skiftede han permanent tilbage til Crystal Palace, hvor han været på kontrakt indtil juli 2023. Derfor har den tidligere United-spiller haft utallige opgør mod de røde djævle.

 

Forrige artikel

Sky Sports: Ratcliffe overvejer at købe en mindre andel i Manchester United

Næste artikel

Ten Hag: Antony vil være i mine overvejelser

ANNONCE