Jones: Mourinho fik mig til at blive i United

Phil Jones overvejede sin United-fremtid under Louis van Gaals ledelse. Men José Mourinho fik ham hurtigt på andre tanker, siger han.

Phil Jones har indtil videre haft en god sæson i United, hvor han har dannet et succesfuldt partnerskab med Marcos Rojo i Uniteds midterforsvar.

Men under Louis van Gaals ledelse blev det ikke til meget spilletid for Phil Jones, der derfor overvejede sin fremtid i Manchester United. Det fortæller han til Manchester Evening News.

– Af en eller anden årsag mente han (van Gaal, red.), at jeg skulle blive mere fit. Det havde jeg intet problem med. Jeg gjorde, hvad jeg kunne for at komme tilbage på holdet, og desværre så fungerede det bare ikke under ham.

– Jeg begyndte helt sikkert at tænke over fremtiden. Det lå i baghovedet, og når du ikke spiller, så har det en forstærkende effekt, udtaler Jones, der har fået en stor del af karrieren ødelagt af skader.

Under José Mourinho er det som bekendt noget helt andet. Den 24 årige englænder har holdt sig skadesfri og fået masser af spilletid, og Jones føler, at Mourinho er en af få managere, der tror på ham.

– Ikke for at være kritisk over for andre managere, men det er kun Sam Allardyce, Sir Alex Ferguson og nu José Mourinho, der virkelig har troet på mig og forstået mig som spiller.

– De har alle givet mig selvtillid og tro på tingene. Jeg er ikke typen, der behøver at blive klappet på skulderen hver dag, som andre er. Men de tre har vist mig tillid, lyder det fra Jones.

Jones, der står noteret for 158 optrædener og fem mål i United-trøjen, ventes at være blevet sin fodskade kvit, når United lørdag møder Watford hjemme på Old Trafford. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Hans mentalitet er det vigtigste

Næste artikel

Mkhitaryan: Skiftede ikke for pengene

Relaterede artikler
Total
0
Share