Mourinho: Ærgerlig dag for dommeren

Jose Mourinho roser sine spilleres indsats i dagens nulløsning mod Southampton på Old Trafford. Omvendt ærgrer portugiseren sig over et straffespark, som ikke blev dømt.

Af og til kan det virke til, at Jose Mourinho ser en anden kamp end de fleste andre. I dagens 0-0-resultat havde hjemmeholdet svært ved at skabe chancer mod et kompakt Southampton-hold.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dermed fik han og Manchester United deres tredje uafgjorte resultat på stribe i Premier League. Et faktum, som ikke behager Mourinho, selvom han var tilfreds med spillernes indsats.

– Ja, det var en frustrerende eftermiddag – især det minut, hvor dommeren ikke giver et klokkeklart straffespark, siger Mourinho til BBC og fortsætter:

– Vi spillede nok til at score målene, men selvfølgelig brændte vi også nogle lette chancer. Men jeg er virkelig ikke glad for straffesparket, som ikke blev givet. Ikke med Craig Pawsons (dagens dommer, red.) præstation overordnet set, men med straffesparkssituationen. Jeg synes Craig havde en kamp uden problemer, men det er en stor beslutning.

– Jeg tror også det må være en skuffende eftermiddag for Craig, for han er jo en fantastisk dommer – en af de bedste i Europa.

– Men jeg er glad for spillernes attitude, deres vilje – og jeg er glad for, hvor jeg er.

Stolt Southampton-træner

Southampton-træner Mauricio Pelligrino havde inden dagens kamp hårdt brug for et resultat, hvorfor han naturligvis er en glad mand.

– Vi var stærke defensivt, og vi havde vores øjeblikke i kampen. United havde tidspunkter, hvor de var ukomfortable på banen, og det var fordi vi spillede rigtig godt, siger Pellegrino og slutter:

– Vi kan bruge kampen som eksempel til næste kamp. Jeg synes vores positioneringer sad rigtig godt i dag, og vi gjorde det super godt.

Med dagens remis dumper United ned på ligaens tredjeplads, da Chelsea tidligere slog Stoke 5-0. Næste opgave hedder Everton på Goodison Park nytårsdag.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United smed flere point mod Southampton

Næste artikel

Young ude med karantæne

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share