Mourinho: Ærgerlig dag for dommeren

Jose Mourinho roser sine spilleres indsats i dagens nulløsning mod Southampton på Old Trafford. Omvendt ærgrer portugiseren sig over et straffespark, som ikke blev dømt.

Af og til kan det virke til, at Jose Mourinho ser en anden kamp end de fleste andre. I dagens 0-0-resultat havde hjemmeholdet svært ved at skabe chancer mod et kompakt Southampton-hold.

Dermed fik han og Manchester United deres tredje uafgjorte resultat på stribe i Premier League. Et faktum, som ikke behager Mourinho, selvom han var tilfreds med spillernes indsats.

– Ja, det var en frustrerende eftermiddag – især det minut, hvor dommeren ikke giver et klokkeklart straffespark, siger Mourinho til BBC og fortsætter:

– Vi spillede nok til at score målene, men selvfølgelig brændte vi også nogle lette chancer. Men jeg er virkelig ikke glad for straffesparket, som ikke blev givet. Ikke med Craig Pawsons (dagens dommer, red.) præstation overordnet set, men med straffesparkssituationen. Jeg synes Craig havde en kamp uden problemer, men det er en stor beslutning.

– Jeg tror også det må være en skuffende eftermiddag for Craig, for han er jo en fantastisk dommer – en af de bedste i Europa.

– Men jeg er glad for spillernes attitude, deres vilje – og jeg er glad for, hvor jeg er.

Stolt Southampton-træner

Southampton-træner Mauricio Pelligrino havde inden dagens kamp hårdt brug for et resultat, hvorfor han naturligvis er en glad mand.

– Vi var stærke defensivt, og vi havde vores øjeblikke i kampen. United havde tidspunkter, hvor de var ukomfortable på banen, og det var fordi vi spillede rigtig godt, siger Pellegrino og slutter:

– Vi kan bruge kampen som eksempel til næste kamp. Jeg synes vores positioneringer sad rigtig godt i dag, og vi gjorde det super godt.

Med dagens remis dumper United ned på ligaens tredjeplads, da Chelsea tidligere slog Stoke 5-0. Næste opgave hedder Everton på Goodison Park nytårsdag.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

United smed flere point mod Southampton

Næste artikel

Young ude med karantæne

ANNONCE