United smed flere point mod Southampton

Manchester United smed to point for tredje Premier League-kamp i træk, da det kun blev til 0-0 mod Southampton på Old Trafford.

Efter to gange uafgjort i de to seneste Premier League skulle Manchester United på jagt efter alle tre point lørdag aften. Formsvage Southampton kom på besøg på Old Trafford, og United skulle vinde for at rykke op på andenpladsen igen efter Chelseas sejr tidligere på dagen.

United startede godt og fik en god chance for at komme foran efter mindre end ti minutter. Paul Pogba sendte bolden ud til Juan Mata, der slog bolden ind til en umarkeret Romelu Lukaku. Belgieren headede dog over mål, da han nok burde have ramt målet.

Få minutter senere måtte Lukaku forlade banen efter et hårdt sammenstød med en Southampton-forsvarer. Belgieren slog hovedet og måtte bæres fra banen, og da Zlatan Ibrahimovic ikke var i truppen, fik Marcus Rashford chancen helt i front.

United dominerede første halvleg, men havde svært ved at spille sig igennem Southampton-defensiven. Før pausen fik både Rashford og Jesse Lingard en stor hovedstødschance hver, men begge chancer blev misbrugt, og der blev ikke scoret i første halvleg.

Southampton var tæt på at komme foran lige efter pausen, da Tadic afsluttede fladt mod mål. De Gea var på vej i den forkerte retning, men fik en lang tå til bolden og dirigerede den mirakuløst over mål.

United skabte meget få store chancer, og ærligt talt var der ikke mange nævneværdige United-forsøg i anden halvleg. Med omkring ti minutter igen fik United bolden i nettet, da Pogba prikkede den i mål, men målet blev korrekt underkendt for offside.

Det endte uafgjort, og United måtte endnu engang gå frustrerede fra banen.