Mourinho bekræfter: Vi forhandler med Zlatan

José Mourinho bekræfter, at man diskuterer muligheden for, at Zlatan Ibrahimovic kan fortsætte hos Manchester United, når han kommer sig over sin skade.

Zlatan Ibrahimovic’ kontrakt udløb tidligere på sommeren, og siden da har der både været snak om, at han skulle til LA Galaxy og AC Milan.

Zlatan genoptræner dog på Manchester Uniteds træningsanlæg, og flere medier har også skrevet, at den store svensker forhandler med United omkring en ny kontrakt. Disse rygter bekræfter José Mourinho nu.

– Han er skadet. Han skal bruge til på at komme sig, så han er ikke klar til at spille i morgen.

– Det er ikke noget pressrende som vi er desperate for at få færdiggjort. Jeg synes, at han sidste sæson gjorde det meget tydeligt, at det han gjorde ikke var nok for ham. Han mener, at han stadig har mere at byde ind med og vil gerne fortsætte på det højeste niveau, så vi har samtaler og diskuterer muligheden for, at han kan spille med os den sidste halvdel af sæsonen.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Vi har brug for flere målscorere

Næste artikel

Phil Jones: Hjemmebanen skal være et fort

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share