– Vi har brug for flere målscorere

José Mourinho vil have flere på holdet til at bidrage med scoringerne.

Sidste sæson var Manchester United meget afhængige af Zlatan Ibrahimovic, når målene skulle scores. José Mourinho siger, at flere bliver nødt til at bidrage, hvis holdet ikke igen skal komme i problemer i løbet af kampene. 

– I mine tidligere klubber havde vi flere spillere til at score målene. Midtbanespillere scorede, kantspillere scorede og forsvarsspillere scorede. Det er sådan en ting, som jeg altid har været vant til, siger Mourinho i følge Manutd.com.

– Jeg har altid haft en rigtig målscorer, men andre har også budt ind undervejs. Sidste sæson manglede vi dette, for der var mangel på mål i nogle perioder. Det afhang for meget af vores topscorer, som helst skulle afgøre det i hver kamp. Det skal vi have forbedret. 

José Mourinho har blandt andet stået i spidsen for Real Madrid i en sæson, hvor de nåede hele 125 mål. Han siger dog, at det slet ikke kan sammenlignes at spille i England i forhold til Spanien. 

– Real Madrid kan man ikke sammenligne med, og det er på grund af ligaerne. I Spanien er topholdene langt bedre end resten af holdene, og der vinder de 4-0, 5-0 eller 6-1 i næsten hver eneste kamp. 

José Mourinho kan se sine spillere løbe ind på banen til sæsonens første Premier League-opgør i morgen. Her venter West Ham på Old Trafford klokken 17.00.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Officielt: Varela forlader United

Næste artikel

Mourinho bekræfter: Vi forhandler med Zlatan

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share