Mourinho: Den perfekte gave

Chelsea sejrede som bekendt på et sent mål af Damien Duff 2-1, og gav dermed deres manager den perfekte fødselsdagsgave – i hvertfald ifølge nu 42-årige…

Chelsea sejrede som bekendt på et sent mål af Damien Duff 2-1, og gav dermed deres manager den perfekte fødselsdagsgave – i hvertfald ifølge nu 42-årige Mourinhos kommentarer efter matchen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

“Det var den perfekte fødselsdagsgave. At være i live og at kunne fejre dagen sammen med min familie er godt nok vigtigere for mig end fodbold, men at afslutte dagen med en sejr som denne, gør den helt perfekt. Det er stort at være i finalen, når man ser på Uniteds form igennem den seneste måneds tid.”

“Jeg tror vi med denne sejr har givet resten af Premier League klar besked om, at vi er klar til at vinde titlen. Uanset hvad hvad, havde vi nu sendt et klart signal til resten af Premier League-klubberne, for havde vi tabt her var jeg gået herfra med et smil, for at udstråle selvtillid. Nu kan jeg dog i stedet forlade Old Trafford oprigtig glad,” sagde Mourinho til Sky Sports efter slutfløjtet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Exit for United i Carling Cup"en

Næste artikel

Vigtig forum besked

ANNONCE