Mourinho forsvarer Ferguson

De seneste uger er flere United-fans begyndt at vende deres utilfredshed mod Sir Alex Ferguson, da han var manden bag valget af David Moyes.

Men i følge Jose Mourinho er det helt forkert at fans er begyndt at vise deres utilfredshed på den måde. Han er gået på pension, og bør have lov at nyde fritiden efter tiden som manager.

– Mange snakker om Ferguson. Han gjorde United til den klub som den er i dag. Han valgte at stoppe, og når man gør det fortjener man at nyde livet. Specielt når man har opnået det han har. Han er stoppet, så lad ham være i fred.

– Kan man beskylde ham for Uniteds nederlag? Kan han beskyldes for Uniteds position i ligaen? Kan man give skylden til ham når Rooney brænder eller de Gea laver en fejl? Nej, det eneste han kan beskyldes for er, at have gjort United til den klub den er i dag, siger Jose Mourinho.

Mourinhos reaktion kommer efter Sir Alex Ferguson efter nederlaget til City blev verbalt angrebet af flere fans, der mente Sir Alex havde skylden for Uniteds dårlige sæson, da det var ham som pegede på David Moyes som ny mand på posten som manager på Old Trafford.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Aston Villa

Næste artikel

Moyes: Fergie ville også have det svært

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share