Mourinho forsvarer Ferguson

De seneste uger er flere United-fans begyndt at vende deres utilfredshed mod Sir Alex Ferguson, da han var manden bag valget af David Moyes.

Men i følge Jose Mourinho er det helt forkert at fans er begyndt at vise deres utilfredshed på den måde. Han er gået på pension, og bør have lov at nyde fritiden efter tiden som manager.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Mange snakker om Ferguson. Han gjorde United til den klub som den er i dag. Han valgte at stoppe, og når man gør det fortjener man at nyde livet. Specielt når man har opnået det han har. Han er stoppet, så lad ham være i fred.

– Kan man beskylde ham for Uniteds nederlag? Kan han beskyldes for Uniteds position i ligaen? Kan man give skylden til ham når Rooney brænder eller de Gea laver en fejl? Nej, det eneste han kan beskyldes for er, at have gjort United til den klub den er i dag, siger Jose Mourinho.

Mourinhos reaktion kommer efter Sir Alex Ferguson efter nederlaget til City blev verbalt angrebet af flere fans, der mente Sir Alex havde skylden for Uniteds dårlige sæson, da det var ham som pegede på David Moyes som ny mand på posten som manager på Old Trafford.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Aston Villa

Næste artikel

Moyes: Fergie ville også have det svært

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share