Mourinho glad for spirende holdånd

José Mourinho er glad for det gode kammeratskab spillerne imellem. Det kommer til udtryk i holdets resultater på det seneste, siger han.

Med fem sejre ud af fem mulige, kun to indkasserede mål i samme periode og et angrebsmaskineri, der i perioder har set frygtindgydende ud, så tyder meget på, at José Mourinho har fundet nøglen til at skabe succes i Manchester United.

Og spørger man ‘The Special One’, så er en stor del af Uniteds nuværende form et resultat af en spirende holdånd i omklædningsrummet.

– Mine spillere er alle gode folk, der ikke bare vil gøre det godt for dig og for klubben, men også for hinanden, siger Mourinho til klubbens officielle hjemmeside.

– Holdånden er fantastisk i øjeblikket, og den bliver bedre for hver dag, der går, og det synes jeg kommer til udtryk i måden, vi spiller på, for noget af det fodbold vi har spillet de sidste uger har været rigtig godt.

Portugiseren er særligt glad for, at holdet nu endelig begynder at konvertere det store spilovertag til sejre.

– Vi har spillet godt længe, men det var vigtigt, at vi begyndte at få de point, som vores præstationer berettigede. Nu, hvor vi gør, skal vi sørge for at fastholde momentum med flere gode sejre.

Mourinhos tropper møder Middlesbrough hjemme nytårsaftensdag, men fejringen af det nye år – og forhåbentlig den sjette sejr i træk – bliver nok holdt på et absolut minimum. United skal nemlig møde West Ham på udebane allerede 2. januar.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Mourinho har droppet Lindelöf

Næste artikel

Bailly vil blive i United længe

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share