Mourinho glad for spirende holdånd

José Mourinho er glad for det gode kammeratskab spillerne imellem. Det kommer til udtryk i holdets resultater på det seneste, siger han.

Med fem sejre ud af fem mulige, kun to indkasserede mål i samme periode og et angrebsmaskineri, der i perioder har set frygtindgydende ud, så tyder meget på, at José Mourinho har fundet nøglen til at skabe succes i Manchester United.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og spørger man ‘The Special One’, så er en stor del af Uniteds nuværende form et resultat af en spirende holdånd i omklædningsrummet.

– Mine spillere er alle gode folk, der ikke bare vil gøre det godt for dig og for klubben, men også for hinanden, siger Mourinho til klubbens officielle hjemmeside.

– Holdånden er fantastisk i øjeblikket, og den bliver bedre for hver dag, der går, og det synes jeg kommer til udtryk i måden, vi spiller på, for noget af det fodbold vi har spillet de sidste uger har været rigtig godt.

Portugiseren er særligt glad for, at holdet nu endelig begynder at konvertere det store spilovertag til sejre.

– Vi har spillet godt længe, men det var vigtigt, at vi begyndte at få de point, som vores præstationer berettigede. Nu, hvor vi gør, skal vi sørge for at fastholde momentum med flere gode sejre.

Mourinhos tropper møder Middlesbrough hjemme nytårsaftensdag, men fejringen af det nye år – og forhåbentlig den sjette sejr i træk – bliver nok holdt på et absolut minimum. United skal nemlig møde West Ham på udebane allerede 2. januar.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Mourinho har droppet Lindelöf

Næste artikel

Bailly vil blive i United længe

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share