Bailly vil blive i United længe

Et af Uniteds fire sommerindkøb er så tilfreds med tilværelsen i United og livet under Mourinho, at han håber, han bliver i klubben i mange år.

Eric Bailly fik en glimrende start på sin United-tid med flere imponerende præstationer. Siden ødelagde en skade den opadgående stime, men ivorianeren er dog blevet klar igen. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Forsvarsspilleren skrev under på en fireårig kontrakt med option på yderligere to, og han håber på, at han vil bruge en stor del af sin karriere i den engelske storklub.

– Jeg er rigtig glad for at være her. Mine holdkammerater er gode, og jeg lærer skridt for skridt mere om klubben. Jeg håber, det fortsætter sådan, og jeg kan blive i klubben i mange år, siger Bailly ifølge The Daily Express, hvor han også roser holdets manager.

– Han er den bedste manager i verden. Det er en stor fornøjelse at arbejde sammen med ham.

Eric Bailly tager sammen med resten af det ivorianske landshold til African Nations Cup i januar, hvorfor han i sagens natur ikke vil være tilgængelig for United.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho glad for spirende holdånd

Næste artikel

Karanka: Speciel kamp mod Mourinho

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share