Mourinho: I anden halvleg gav spillerne alt

José Mourinho gav sig god tid til at svare på spørgsmål efter aftenens comeback mod Newcastle. Manageren virkede både taknemmelig over sine spilleres præstation i anden halvleg, men på samme tid udtrykte han bekymring for nogle af spillernes mentale tilstand.

Alles øjne var rettet mod Mourinho, da Mancheser United i dag tog imod Newcastle på Old Trafford. Rygterne omkring den fyringstruede manager var taget til i løbet af dagene op til opgøret, og det så ikke videre positivt ud, da United efter ti minutter allerede var bagud 0-2. Som bekendt vendte kampen dog på en tallerken, og med mål fra Mata, Martial og Sanchez vandt United 3-2. 

Mourinho udtalte sig efter kampen om spillernes mentale tilstand, hvorpå han roste dem for deres anden halvleg. 

– Det er mentaliteten. Det er lysten, og det er engagementet. Som jeg bliver ved med at sige, er ingen vigtige. Det handler ikke om mig eller spillerne. Det handler om klubben. I anden halvleg gav spillerne absolut alt. 

Derudover satte Mourinho nogle ord på den katastrofale første halvleg. Ifølge portugiseren er nogle af spillerne ramt af klubbens nuværende situation.

– Marcus Rashford var ked af det på banen. Scott McTominay var bange på banen. Selv de ældre spillere lavede fejl, der ikke er normale. 

Mourinho er Mourinho, og dette slog portugiseren også fast ved en noget kryptisk kommentar om mediernes spin vedrørende portugiserens situation i Manchester United.

– Jeg tager til til London i aften. Hvis det regner i London i morgen, så er det min skyld. Hvis der er et problem med Brexit, så er det min skyld. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

- Manageren bad os om at være mænd

Næste artikel

Highlights: Manchester United 3-2 Newcastle

ANNONCE