Mourinho: Jeg skal respektere klubbens legender

José Mourinho er indforstået med, at de United-legender, der arbejder for diverse medier som eksperter, kan have en stor indflydelse på, hvordan stemningen er omkring holdet.

Paul Scholes, Roy Keane, Gary Neville og Rio Ferdiand er blandt de tidligere United-stjerner, der i dag arbejder som eksperter på TV-stationer og aviser. Særligt Paul Scholes var i store dele af sidste sæson flere gange ude med riven efter Louis van Gaal.

Selv samme Scholes var i weekenden ude at kritisere den pris, United eftersigende er klar til at betale for Pogba, men endnu er den nye træner, José Mourinho, gået udenom den væreste kritik. Selv siger han, at det er, hvad man skal forvente som United-manager.

– De her gamle spillere har nogle meget indflydelsesrige stemmer. Når de personer er en del af klubbens historie, er de anderledes end andre eksperter. Det betyder, at man skal møde deres holdninger med respekt, siger portugiseren ifølge ESPN.

– Når de er positive onkring klubben, så kan de være med til at skabe en sammenhørighed med fansene. Når de er negative, så kan de være med til at skabe en mere vanskelig situation som manager.

Den nye United-manager vil til hver en tid holde døren åben for klubbens legender, så de kan komme med deres input til tingenes gang.

– Det er deres arbejde at have holdninger, så de skal være ærlige og uafhængige, men jeg vil altid holde døren åben for dem, da dette er deres hjem, og de kan komme tilbage, når de har lyst.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Uniteds fly er nødlandet grundet uvejr

Næste artikel

Optakt: United-City

ANNONCE