Mourinho: Kan ikke sige nej til United

Forleden kunne man læse, at Darren Ferguson, manager i Peterborough og søn af Sir Alex Ferguson, gættede på, at hans far meget vel kunne trække sig…

Forleden kunne man læse, at Darren Ferguson, manager i Peterborough og søn af Sir Alex Ferguson, gættede på, at hans far meget vel kunne trække sig tilbage og stoppe som manager i United efter 2009/10 sæsonen. Hvis det til den tid er lykkedes ham, at udligne og måske endda overgå Liverpools rekord med 18 ligatitler.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

En af de varmeste kandidater til at overtage roret på Old Trafford, når Ferguson en dag stopper, er portugisiske Jose Mourinho. Han er for tiden træner i italienske Inter, som netop United eliminerede i Champions League tidligere på året, og han har tidligere med succes været manager i Chelsea og Porto.

I forbindelse med Champions League opgørene udtalte Mourinho, at han kunne være interesseret i jobbet som den næste United manager. Og i dag kan man så læse i flere engelske aviser, at Mourinho igen er ude og snakke om jobbet og erkender, det ville være for godt til at afvise.

”Manchester United tilhører en lille gruppe af klubber i verden, hvor ingen kan sige nej til dem. Men jeg tror ikke på han (Ferguson) stopper i 2010. Jeg tror han vil have det på samme måde næste år, han er glad og sund og rask. Jeg ser ingen grund til han stopper, og jeg håber han fortsætter”, udtaler den kontroversielle portugisiske manager.

Forrige artikel

Valencia vil koste United 17 millioner pund

Næste artikel

Evans drømmer om VM

ANNONCE