Mourinho roser sit hold

– Mine spillere har været fantastisk professionelle under hele pre-season, siger Jose Mourinho efter 2-1-sejren over Real Madrid.

Manchester United sluttede USA-turen af med et flot resultat mod Champions League-vinderne fra Real Madrid. Jose Mourinho gav spillerne rosende ord med på vejen.

– Resultatet ændrer ikke noget. Mine spillere har været fantastisk professionelle igennem hele pre-season, siger manageren til MUTV.

Han nævner specifikt Ander Herrera, Eric Bailly, Matteo Darmian og Juan Mata.

– Vi har kun nogle få seniorspillere med og en masse børn. Børnene er meget unge, fordi der ikke er helt så meget kvalitet på U23-holdet, som rykkede ned i sidste sæson. Vi har børn med på 16 år.

”Har ikke lært noget rent taktisk”

Real Madrid havde også en del unge og reserver med, og derfor er kampen, som fandt sted natten mellem tirsdag og onsdag, heller ikke retvisende for hverken englænderne eller spaniernes niveau, mener Jose Mourinho.

– Det her var ikke Real Madrid. På samme måde som at det her heller ikke var Manchester United, siger han.

– Jeg lærte ikke noget taktisk. Jeg ved, hvad Herrera, Mata og Sanchez er. Jeg ved, at børnene er meget unge og skal have tid til at vokse op. Og jeg ved, at mine spillere giver alt.

Manchester United spiller næste og sidste træningskamp på søndag mod Bayern München, inden at det for alvor går løs på fredag ottedage i årets første Premier League-kamp.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Spillerkarakterer: Sanchez fremragende igen

Næste artikel

Lukaku vender også tilbage før tid

ANNONCE