Spillerkarakterer: Sanchez fremragende igen

OldTrafford.dk bedømmer efter hver kamp spillerne på en skala fra 1 til 10.

Manchester United trak sig sejrrigt ud af opgøret i en taktisk kamp mod Real Madrid. En kamp hvor flere spillere gjorde sig positivt bemærket.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

David de Gea – 5

Målmanden havde en stille dag i målet. Ganske vist pressede Real Madrid på, men det var uden at teste David de Gea for alvor. Derfor uden videre mulighed for at brillere. Ved Madrids ene mål var spanieren chanceløs. Blev testet af Ødegaard på frispark, hvor spanieren var klar.

Fosu-Mensah – 5

Den ellers normalt alsidige spiller virkede uvant på sin plads i midterforsvaret, hvor forsvaret et par omgange ikke virkede afstemt. Han formåede desværre også at smide bolden væk uprovokeret i opspillet. Dog havde hollænderen også et par fine defensive indgreb.

Bailly – 4

Bailly var blevet tildelt anførerollen i kampen, en rolle han dog ikke levede op til. Dårlige positioneringer og dårlige beslutninger var kendetegnet for Baillys kamp. Han virkede overtændt et par situationer. Yderligere stod han også dårligt placeret ved Real Madrids mål. Vi kan forvente meget bedre præstationer af forsvarsspilleren.

Shaw – 5

Shaw havde fået chancen for at vise sine offensive kvaliteter frem i en rolle som wingback. Sjældent lykkedes hans ting dog. Han gjorde sig dog positivt bemærket ved et par defensive aktioner.

Darmian – 7

Gjorde det godt som wingback. Faktisk var italieneren involveret i begge United-scoringer.

Pereira – 6

Mourinho har i løbet af ugen udtalt, at han ønsker, at Pereira skulle spille mere simpelt. Det gjorde den belgisk fødte spiller. Dog kunne det mærkes, at han ikke er helt vant i den forsvarende rolle. Et par omgange stod han dårligt placeret. Teknisk viste han igen, hvor dygtig han er.

McTominay – 5

Arbejdsmanden gjorde det fint. Han gør sit job, og gør det ikke sværere end det er.

Fred – 6

Viste i flere omgange sine hurtige brasilianske fødder samt et fint overblik. Han havde ikke en fod med i nogle af scoringerne, men skilte sig fornuftigt af med bolden. Umiddelbart kan det virke til, at Fred nærmest kan gå direkte ind i startopstillingen. Fornuftig indsats af nyindkøbet.

Herrera – 7

Når du som spiller scorer et mål, og er involveret i et andet, går din karakter automatisk op. Spanieren viste også stor beslutsomhed ved målet. Udover det havde han dog også nogle fejlafleveringer, men stod alligevel generelt fint placeret på banen.

Mata – 7

Spanieren havde en fin kamp, og lagde flere præcise afleveringer blandt andet til Sanchez ved det andet mål. Af og til virkede det til at, han sjuskede lidt med afleveringer. Overordnet set en godkendt indsats.

Sanchez – 8

Tændt og skarp. Første halvleg viste chileneren i flere omgange sit store repertoire, som kastede et mål og et oplæg af sig. Anden halvleg faldt han dog ud af kampen grundet Real Madrids dominans.

Indskiftere:

Tuanzebe – U/B

Mitchell – U/B

Garner – U/B

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Manchester United sejrede over Real Madrid i tæt opgør

Næste artikel

Mourinho roser sit hold

ANNONCE