Mourinho stiller Rooney-ultimatum

Wayne Rooney har 48 timer til at beslutte sig for, om han vil til Chelsea eller ej, siger José Mourinho.

Chelsea har spillet med åbne kort i jagten på Wayne Rooneys signatur denne sommer, og er blevet afvist to gange af Manchester United. Hvis et tredje bud skal lande på mestrenes bord, så skal Wayne Rooney selv stå frem og annoncere sit ønske om et skifte.

Så klart lyder udmeldingen fra José Mourinho efter dagens opgør, der giver Wazza 48 timer til at finde ud af, hvad han vil.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Vi er ikke så skøre, at vi leder efter gode spillere, der siger at de er glade, hvor de er, men han (Wayne Rooney, red.) må stå frem og sige, om han vil blive eller smutte, siger José Mourinho i programmet Match of the Day.

– Personen, der har startet historien, må også ende historien. Han må melde ud, hvad han vil.

Det har Wayne Rooney altså de næste to døgn til at overveje, for efter de næste 48 timer vil Chelsea ikke længere forsøge at hente ham for denne gang.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

–  Vi har 24-48 timer til at lukke handlen eller komme videre. Vi forsøger her at hente en spiller fra en stor klub, der ikke vil sælge, men vi ville ikke have forsøgt, hvis ikke han startede det. Nu er det tid til en endelig beslutning.

Chelsea-manageren havde dog også overskud til at lykønske Wayne Rooney for sin præstation i aftenens opgør, og det ærgrer umiddelbart portugiseren, at hjemmepublikummet tog så godt imod Wazza, da det kan have indflydelse på hans beslutning.

– Det var en mandfolkepræstation af ham her til aften – meget professionelt. Han prøvede at vinde for sin klub, prøvede at score – han var fantastisk. Mange spillere i hans situation kan ikke udtrykke sig på banen med det pres udefra, men det kunne han. Fansene tog godt imod ham, hvilket var meget fint – meget engelsk.

Forrige artikel

Evra: Chelsea søgte ét point

Næste artikel

Moyes tavs omkring Bale-bud

ANNONCE