Mourinho: Vi skal lukke kampen

Mourinho var glad for ikke at tabe kampen i ordinær spilletid, men han savner større ærgerrighed og vilje hos sine spillere.

Manchester United må skuffende se sig slået ud af Carabao Cup’en allerede i tredje runde. Efter et hurtigt føringsmål formåede United ikke at lukke kampen og i stedet kom Derby på 2-1 inden Fellaini udlignede til 2-2, langt inde i overtiden. I den efterfølgende straffesparkskonkurrence trak “De røde djævle” det korste strå og er dermed ude af Carabao Cup’en. Det var en lettere frustreret Mourinho som efter kampen især stilte spørgsmåltegn ved spillernes indstilling.

– Spørgsmålet er hvorfor vi altid skal lukke holdene ind i kampen igen før vi viser karakter og stolthed. Vi møder gode hold som spiller med fart, intensitet og som presser højt, og den mentalitet skal vi kunne matche.

– Vi fik udlignet på trods af vi fik et rødt kort, og vi tabte ikke den ordinær kamp, hvilket jeg synes er vigtigt for holdet. Straffesparkskonkurrencer er altid et lotteri og vi brændte èt og er ude.

Mourinho og United fik dermed ikke oprejsning efter sidste weekends uafgjorte resultat imod Wolverhampton.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Video: Se højdepunkterne fra Uniteds Carabao Cup exit

Næste artikel

Lampard i "granatchok" over Derby-triumf

ANNONCE