Lampard i “granatchok” over Derby-triumf

Selv for Derby-manager Frank Lampard kom det som en overraskelse, at Championship-holdet slog Manchester United ud af Liga Cuppen.

Få havde forudset, at United skulle ryge ud af første runde af Liga Cuppen mod upåagtede Derby County. Og Frank Lampard indrømmede efterfølgende også overfor Sky Sports, at det kom noget bag på ham. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg er i granatchok. Sikke en præstation. At komme til Old Traffrord og spille, som vi gjorde, var superb. Og vi havde karakterer til at vinde straffesparkskonkurrencen også. Jeg er en stolt manager, udtalte Frank Lampard. 

Den tidligere Chelsea-spillers mandskab har indtil videre vundet fem ud af ni kampe i Englands næstbedsterække. De ligger pt. på en sjetteplads. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Vi skal lukke kampen

Næste artikel

Young reflekterer over nederlag

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share