Mourinho: Ville normalt have været med i titelkampen

Manchester United-manager Jose Mourinho mener, at Uniteds pointtotal normalt ville være god nok til at være en del af kampen om Premier League-titlen.

Lørdag aften tænker de fleste Manchester United-fans på at forhindre Manchester City i at vinde mesterskabet mod United, hvilket de lyseblå kan gøre med en sejr i Manchester-derbyet på Etihad. United-manager Jose Mourinho har dog mest af alt fokus på at sikre point til kampen om andenpladsen. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Min motivation er at slutte på andenpladsen. Jeg har stadig motivationen for at slutte i top fire, fordi det er ikke sikret matematisk endnu. Vi har en god afstand, men det er ikke sikkert endnu, så det er det første mål, men efter det vil jeg ikke skjule, at det er det samme at slutte to, tre eller fire, fordi man ikke vinder titlen, men kvalificerer sig direkte til Champions League, siger Jose Mourinho på fredagens pressemøde.

– Men jeg vil hellere slutte på toer end treer eller firer. Vi har været på andenpladsen i mange måneder, så vores mål er at kæmpe for det, og for at gøre det skal vi bruge point. Mit mål for i morgen er at få point, der kan hjælpe os med at slutte på andenpladsen, lyder det fra manageren.

City er 16 point foran United forud for kampen, og selvom Mourinho ikke vil kommentere på, hvor gode City har været i denne sæson, erkender han, at Citys imponerende pointtotal har gjort det svært for de øvrige hold at følge med i titelræset.

– Det er ikke op til mig at snakke om det. Men med det pointtal, som vi har, ville vi normalt være med i kampen om titlen. Det er vi ikke, fordi City har en meget god pointtotal, der gør det meget, meget svært for andenpladsen at kæmpe om titlen, hvilket vi ikke gør lige nu, vurderer manageren. 

United har hentet 68 point i 31 kampe, hvilket giver et pointsnit på 2,19 point per kamp. Hvis United holder det snit, ender de på omkring 83 point, hvilket havde været nok til at vinde mesterskabet i én af de seneste fem Premier League-sæsoner. De fem seneste mesterholds pointgennemsnit har været 87,2.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Zlatan: Mourinho er The Special One

Næste artikel

Guardiola: Jeg blev tilbudt Pogba i januar

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share