Mourinho: Young var kampens spiller

José Mourinho var glad for aftenens sejr, der sikrede United videre avancement i FA Cuppen.

Manchester United sikrede sig videre avancement i FA Cuppen, da Zlatan Ibrahimovic efter sin indskiftning sørgede for, at United vandt 2-1.

José Mourinho var glad for spillernes attitude, og mener, at dette var årsagen til, at holdet vandt.

– Gav de os en god kamp? Mere end god. De gav os en hård kamp, så tillykke til dem. Deres tilgang var modig og stærk. Hvis vi ikke havde haft den rigtige attitude fra alle, så ville vi være i problemer, udtaler Mourinho til BBC efter kampen.

– Ashley Young var for mig kampens spiller. Fantastisk præstation.

– Jeg må også sige noget om vores fantastiske fans – de er absolut fantastiske. Jeg er ked af, at vi i Premier League ikke har flere billetter i udebanekampene.

– I lange perioder kunne du ikke sige, hvilket hold, der var stærkest. De var fantastiske. Hvis de overfører denne kvalitet til the Championsship, vil de have stor chance for at overleve.

– De scorede et fantastisk mål. Det var fantastisk. Bevægelsen og skuddet var virkelig godt. Det påvirkede ikke vores spillere. Vi var stabile, og scorede kort efter et mål.

United kan derfor nu se frem til at møde Chelsea på Stamford Bridge i FA Cuppens sjette runde. Inden da skal Mourinhos tropper dog spille et finaleopgør på Wembley mod Southampton.

– Southampton sover, spiser, restituerer og træner forud for Liga Cup finalen, og vi er nødt til at spille tre hårde kampe. Det er så meget sværere for os, men af gode grunde.

Dette opgør spilles søndag d. 26. februar kl. 17.30. dansk tid.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Pogba vil blive set som et røverkøb

Næste artikel

Zlatan respekterer alle hold

Relaterede artikler
Total
0
Share