Mourinhos pressemøde forud for Liverpool-kampen

Som sædvanlig havde pressen i dag adgang til Carrington for at høre manager, José Mourinho, hvad der venter forud for weekendens Premier League opgør. En weekend, der i denne omgang byder på et rivalopgør mod titelaspiranterne fra Liverpool F.C. De vigtigste pointer fra pressemødet er blevet opsummeret i denne artikel.

Om skadessituationen:

– De eneste to spillere der var klar til at spille (mod Valencia, red.) men ikke rejste med, var De Gea og Matic. Udover dette, var der ikke flere muligheder. Vi tog til Valencia med det tilgængelige hold. De Gea har spillet hvert et minut og havde brug for en mental pause. Matic har spillet hvert et minut og havde brug for en fysisk pause. Jeg håber at vi, mellem nu og morgendagens træning, kan få nogle positive nyheder. Men situationen er ikke nem. 

De spillere, som i øjeblikket er ukampddygtige, er følgende: Alexis Sanchez, Victor Lindelof, Chris Smalling, Marcos Rojo, Matteo Darmian, Anthony Martial, Diogo Dalot, Luke Shaw og Scott McTominay. 

Som citatet indikerer, ved Mourinho fortsat ikke, om nogle af disse spillere vil være at finde i truppen søndag på Anfield. 

Om chancen for at slå Liverpool i en svær udebanekamp: 

– Jeg vil prøve. Jeg prøver altid, og jeg ønsker at spille med et hold, der er kompetente nok til at være med mig i forhold til begær, ambitioner og selvtillid. Vi ved, at vi skal spille mod førstepladsen, et hold på toppen, men vi har vores kvaliteter og potentiale. Selv med vores problemer, vil vi have et hold, der er kompetent nok til at komme og kæmpe for sejren. 

Om Uniteds manglende transfers i sommer kontra Liverpool: 

– Det handler ikke kun om at spendere penge og styrke truppen. Et fodboldhold er mere end det. Det er ligesom et hus, hvor det ikke kun handler om at købe møbler. Du bliver også nødt til at arbejde. Du bruger penge på de bedst mulige møbler, og derfra er du klar til at leve i det fantastiske hus. 

Om at skabe et “Mourinho-United”: 

Portugiseren blev spurgt ind til, hvor langt det nuværende United-hold er fra, at være et Mourinho-præget hold, som man for eksempel kendte i hans tid i Chelsea. 

– Langtfra, svarede manageren. 

– Grunden er den, jeg fortalte tidligere. Det handler ikke kun om at bruge penge. 

Forrige artikel

Køb jubilæumsbogen i dag, og få en gratis fadøl

Næste artikel

15. december: Det er svært at tro, at det ikke er Scholes

ANNONCE