Moyes: Adnan behøver beskyttelse

Uniteds manager mener dagens dommere bør kunne yde en smule bedre værn til den unge kreatør.

Siden sit indtog på Uniteds førstehold denne sæson, har Adnan Januzaj været her, der og alle vegne. Den 18-åriges leg med sine modstandere fik senest Sascha Riether til at trampe på ham i Fulham-kampen, en forseelse, der gav en anklage på efterbevilling fra The FA.

Og efter at have genset episoden, mener David Moyes, at dommerne bør kunne beskytte teenageren en anelse bedre.

– Jeg havde ikke set den før efter kampen (forseelsen, red.). Det er en slem stempling og den ser bevidst ud. Men det må være dommerens opgave at tage sig af på dagen, eller, hvis de nu om dage ser anderledes på det, må de beslutte sig efterfølgende, sagde han på gårsdagens pressemøde.

– Jeg synes Adnan måske har brug for en smule beskyttelse. Han bliver sparket til, så jeg synes han fortjener lidt mere værn, end hvad han har fået indtil nu.

Lionel Messi er forbilledet

Uanset hvor gode dommerne dog skulle blive til at beskytte mod hårde knubs, vil Moyes stadig råde den unge offensivspiller til at tage ved lære af de mere rutinerede kræfter, og komme op igen og kæmpe videre.

– Det er noget, vi har talt med Adnan om. Han får børst hver dag til træning og kommer op igen. Han behøver kun at se på Messi, som er den bedste i verden til at blive sparket til, for så at komme videre og fortsætte med at trylle.

– Ikke at jeg sammenligner ham med Lionel Messi på nogen måde, men hans måde at rejse sig op efter knubs, er sådan vi håber Adnan vil agere.

Forrige artikel

Fulham-back anklaget for stempling

Næste artikel

Startopstillingen i Sociedad

ANNONCE