Moyes skuffet over kendelserne

Det var en skuffet manager for United, der udtalte sig efter kampen. Vi kæmper både mod modstanderne og dommerne, mener han.

Her til aften tabte “de røde djævle” deres tredje kamp i streg, da de mod Sunderland i Liga Cuppen kun fik 2-1. Og efter kampen var det da også en skuffet David Moyes, der udtalte sig til MUTV. Det første mål kom i overtiden af første halvleg, efter et frispark, som han mente var yderst tvivlsomt.

– Jeg er skuffet, for vi tabte kampen. Jeg føler det er som om, at vi både kæmper mod modstanderne og dommerne for tiden. Jeg kunne ikke begribe, hvordan han kunne dømme et frispark ved det første mål.

Uniteds manager mente desuden, at Sunderlands andet mål, der kom efter et straffespark heller ikke var berettiget. Et straffespark, der afstedkom af, at linjedommeren ikke havde fuldt udsyn over Cleverleys tackling.

– Dommeren ser direkte på situationen og er i en meget god position. Han er ikke for tæt på og ikke for langt væk, men det er stadig linjevogteren, der ikke kan se det, fordi Patrice Evra er i vejen, der giver det. Jeg kan bare ikke forstå det.

– Jeg synes det er utroligt, at den beslutning blev taget, når du tager i betragtning, at vi ikke fik et straffespark sidste uge mod Tottenham, og så er det dét, der bliver givet et straffespark for i dag. Det er virkelig en svær pille at sluge.

Stor ros til fansene

Manchester United er dog ikke helt ude af Liga Cuppen endnu. Således skal de forsvarende engelske mestre 22. januar spille returkamp på Old Trafford, hvorfor Moyes også tager positive ting med fra kampen.

– Det helt store var, hvor gode tilhængerne var i aften. Jeg må bare takke dem allesammen, for de var fantastiske i aften og de støttede mig, de støttede holdet, og det ved, at vi er inde i en svær periode.

– De har formentlig ikke set det så slemt her i lang tid, men jeg er fast besluttet på at få rettet op på tingene. Jeg er sikker på dette vil ske og jeg kan nu også fornemme det i omklædningsrummet

– Jeg ser virkelig frem til returopgøret på Old Trafford.

Forrige artikel

Videoen der siger alt...

Næste artikel

Poyet: Kunne være gået begge veje

ANNONCE