Poyet: Kunne være gået begge veje

Sunderlands manager Gustavo Poyet var godt tilfreds efter sejren, men indrømmer at det kunne være gået lige modsat.

Manchester United led sit tredje nederlag på stribe, da holdet tirsdag aften tabte 1-2 til Sunderland i første semifinale af liga cuppen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Efter kampen var der ikke overraskende jubel hos hjemmeholdet, der har stor succes i cup-sammenhæng denne sæson men ikk så meget i ligaen.

– Det var en meget tæt kamp og nogle gange får man kendelserne og vinder kampen. Vi ved det ikke er let at besejre Manchester United, men nu tager vi til Old Trafford med en føring. Det har været længe siden vi sidst har været i en finale, så vi vil gøre vores bedste, lød det fra Gustavo Poyet.

– Jeg synes ikke det ene hold var bedre end det andet og der var heller ikke så mange chancer, forklarede Poyet efter kampen til Sky Sports.

Selvom holdet nu er et skridt nærmere Wembley, så vil de dog ikke hvile på laurbærrene i ligaen hvor de i øjeblikket ligger i bunden.

– Jeg ved ikke hvad der sker. Jeg synes det er meget underligt. Vi kan slå topholdene, men ikke slå de hold som vi ligger og kæmper med i bunden.

– Den måde vi spiller på passer måske godt til topholdene. Vi nyder den her turnering, men Premier League er stadig vigtigst, slog Poyet fast.

Det var Sunderlands første sejr siden år 2000 over Manchester United.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes skuffet over kendelserne

Næste artikel

Vidic nærmer sig United-exit

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share