Moyes tilfreds med defensiv

David Moyes delte blandt andet roser ud til sit forsvar og Tom Cleverley efter 0-0-kampen mod Arsenal.

Takket være en solid defensiv indsats, rejste Manchester United tilbage fra London med ét point i baggagen. I 90 minutter formåede “de røde djævle” at holde Arsenal fra nævneværdige chancer. 

– Jeg er glad, for jeg synes, vi spillede fint. Vi var velorganiserede og forsvarede os godt, udtalte Moyes efter kampen til MUTV.

– Det var meget vigtigt, for når man besøger Arsenal, er man nødt til at være god. Du må ikke lade de små spillere styre kampen. 

“Vi havde chancerne” 

United havde ikke meget boldbesiddelse i kampen, men de fik alligevel skabt et par gode muligheder. Blandt andet havde Robin van Persie to store chancer. David Moyes havde, ikke overraskende, gerne set en af dem gå ind. 

– Vi havde chancerne for at score. Allerede efter ét minut, havde Robin en stor chance. Han har en god statistik mod Arsenal, så jeg havde håbet,han havde scoret på den.

– Han havde også en senere i kampen, hvor målmanden lavede en fantastisk redning.

Roser til Cleverley 

Tom Cleverley har været meget udskældt i denne sæson. Mod Arsenal spillede han fuld tid, og David Moyes var meget tilfreds med hans præstation. 

LÆS OGSÅ: Cleverley efter 0-0: Fair resultat

– Jeg synes, Tom Cleverley spillede en super kamp i dag. Han dækkede hele banen og stod hele tiden i den rigtige position. Han gjorde et godt stykke arbejde sammen med Carrick.

Næste punkt på programmet for Manchester United-truppen er en lille træningslejr i Dubai, da de ikke skal spille noget cup-fodbold i weekenden. 

Forrige artikel

Cleverley efter 0-0: Fair resultat

Næste artikel

Wenger: Vi tabte to point

ANNONCE