Moyes udfordrer Welbeck

Welbeck er i god form for tiden, og har endelig fået hul på bylden foran kassen, og Moyes vil se flere mål fra angriberens side i denne sæson.

Da Welbeck scorede sejrsmålet mod Norwich var det hans fjerde mål i fem kampe, hvilket er en klar forbedring af hans hidtidige succesrate foran målet. Inden da var det ikke blevet til mål siden de to han lavede i premieren mod Swansea tilbage i august.

Det har også været tiltrængt med mål fra Welbecks side, da Robin van Persie er ude med skade, og også Rooney har døjet med lidt problemer. Derfor er Moyes også glad for at se den unge angriber få gang i netmaskerne.

– Vi har sagt til ham, at han skal forsøge at fastholde denne rate. Jeg tror han kan fastholde dette, og endda forbedre sig endnu mere foran mål. Jeg tror Danny har taget kritkken til sig og nyder at score mål, og at få den anerkendelse der følger med, siger Moyes.

Og manageren er da ikke bleg for at smide en udfordring afsted til Welbeck.

– Vi er halvvejs i sæsonen og han burde kunne nå over 20 mål. Han lavet et sidste år og er på syv i denne sæson. Der er stadig plads til forbedring, men det går den rette vej. Vi har brug for at han rammer omkring de 20 mål i denne sæson, for når man er uden Rooney og van Persie må andre træde frem og score. Det har han gjort i nogle kampe for os på det seneste må man sige, lyder det fra David Moyes.

Forrige artikel

I fjendens lejr - Spurs del 1

Næste artikel

Sherwood blæser til angreb mod United

ANNONCE