MUST inviterer Mourinho til møde

Manchester United Supporters Trust inviterer José Mourinho til en snak om, hvad portugiserne helt konkret mener, der er problemet med atmosfæren på stadion.

 

Det er ikke nogen nyhed, at stemningen på Old Trafford kan være mindre larmende end et bibliotek i formiddagstimerne, men José Mourinho har for alvor fået gang i debatten om stemningen med en række bidske kommentarer rettet mod klubbens hjemmepublikum.

Det får nu Manchester United Supporters Trust(MUST) til at anmode José Mourinho om et møde, så de kan diskutere egne og Mourinhos tanker om, hvad problebet er. I en pressemeddelelse skriver fangrupperingen:

– Der er i vores organisation forskellige syn på, hvordan vi skal tolke Mourinhos udtalelser. Når det er sagt, så mener vi, at den gængse holdning blandt klubbens fans er, at stemningen skal forbedres. Ligesom det er vores fornemmelse, at andre klubber i ligaen ønsker det.

– Der er en række faktorer, der har medvirket til, at stemningen er blevet dårligere over de seneste årtier. Vi mener, at nogle af problemerne kan løses med samarbejde mellem klubben og fans.

– Vi ville sætte stor pris på et møde med Mourinho for at høre, hvad han helt præcist mener med sine udtalelser og for at give vores syn på, hvorfor det er vigtigt med et samarbjede klub og fans imellem, så vi kan få løsninger på problemet på bordet.

I kampprogrammet til gårsdagens kamp mod Benfica skrev José Mourinho, at han håbede, fansene ville nyde kampen mere, end de gjorde mod Tottenham. Denne og en lille håndfuld andre kradse kommentarer fra United-manageren har altså fået debatten om stemningen på Old Trafford til at genopstå.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Blind var min beslutning

Næste artikel

Mourinho: Mine spillere fortjener kredit

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share