Nani: Vi er ikke bange for storhold

Sir Alex Fergusons tropper fik kun 2-2 hjemme mod Benfica. Det betyder at englænderne ikke må tabe ude til FC Basel i gruppespillets sidste kamp, men en…

Sir Alex Fergusons tropper fik kun 2-2 hjemme mod Benfica. Det betyder at englænderne ikke må tabe ude til FC Basel i gruppespillets sidste kamp, men en sejr eller uafgjort vil formentlig sende dem videre på andenpladsen alt efter hvordan Otelul Galati klarer sig ude mod førerholdet fra Benfica.

En andenplads til Manchester United betyder, at de er i fare for at møde mandskaber som Real Madrid, FC Barcelona, Inter Milan og Bayern München i næste runde, men det er ikke noget det bekymrer Nani.

”Hvis vi får et stort hold i næste runde, er det ikke noget problem. Vores ambition er at nå til finalen, så vi skal alligevel møde de hold før eller siden. Vi har gjort det svært for os selv nu, men nogle gange er det svært at gå ind i disse kampe med et nyt hold hver gang,” siger Nani, der altså giver en del af skylden til de mange skader, som Manchester United bliver ved med at opsamle.

”Det var et godt resultat for Benfica, men vi klarer os. Vi er vant til det pres, og har nok erfaring til at tage til Schweiz og få den sejr, vi mangler. Det er klart, at det bliver svært at ende på førstepladsen i gruppen nu, men man ved aldrig – Benfica kunne spille uafgjort i deres sidste kamp.”

Hvis vi antager, at Manchester United går videre som Gruppe C’s nummer 2, så er chancerne for at de møder enten Real Madrid, Bayern München eller Inter Milan rigtig stor, da både Arsenal og Chelsea har gode chancer for at vinde deres grupper. Sker det, er der kun fem mulige mandskaber United kan komme til at møde; de tre førnævnte, FC Barcelona/AC Milan eller vinderen fra Gruppe G – enten Zenit eller APOEL Nicosia.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rooney tvivlsom til Magpies-opgøret

Næste artikel

Simpson har noget at bevise

ANNONCE