Simpson har noget at bevise

Danny Simpson kom til Manchester United, da han var blot 11 år gammel, og karrieren varede indtil sidste sommer, hvor forsvarsspilleren så sig nødsaget…

Danny Simpson kom til Manchester United, da han var blot 11 år gammel, og karrieren varede indtil sidste sommer, hvor forsvarsspilleren så sig nødsaget til at forlade klubben for at finde spilletid.

Han skiftede derfor Manchester ud med Newcastle, og siden da er det gået rigtig godt for den 24-årige højreback. Så godt, at han er ved at være inde i varmen omkring det engelske landshold.

Selv mener Simpson, at han har noget at skulle bevise, når Newcastle lørdag gæster Old Trafford:

“Jeg tror altid, jeg vil have noget, jeg skal bevise overfor Sir Alex Ferguson. Jeg havde en god tid i klubben, og mit hjerte er rødt. Men jeg spiller for et godt hold, jeg spiller selv godt og i baghovedet ligger det måske lidt, at jeg gerne vil vise ham, hvad jeg kan,” siger Danny Simpson til et engelsk morgentv-show. Det skriver Talksport.

For Simpson handler lørdagens kamp dog om meget mere end gensynet med klubben:

“Jeg kan ikke vente til lørdag. Det bliver første gang i tre et halvt år, jeg kommer tilbage på Old Trafford, men det er bestemt ikke bare en familietur. Jeg er der for at tage point og lukke hullet i toppen,” siger Danny Simpson.

Newcastle har fået en forrygende start på den nye sæson. Holdet ligger nummer 4, fire point efter Manchester United.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Nani: Vi er ikke bange for storhold

Næste artikel

Jones: Pas nu på, City

ANNONCE