Se video: Regn fosser ned fra taget på Old Trafford

I løbet af denne sæson er det ikke kun Uniteds forsvar, der har været utæt. Også Old Trafford trænger til en kærlig hånd.

Michael Regan/Getty Images

På det seneste har der været en masse skriverier og spekulationer om Uniteds stadion. Skal de have et helt nyt et, eller skal det nuværende Old Trafford renoveres.

Årsagen til det er Sir Jim Ratcliffe og Ineos. De har købt sig ind i klubben og investeret 300 millioner dollars i den sportslige infrastruktur – primært mod nye stadionplaner.

Ved begyndelsen af marts løftede klubben også sløret for en ny arbejdsgruppe, der skal arbejde med, hvordan man skal forbedre Uniteds stadion og det omkringliggende område ved Old Trafford. Det spændende ved det var blandt andet, at Gary Neville skulle være en del af projektet. Det er noget, vi allerede i forvejen har dækket her på oldtrafford.dk. 

Dagens tilskuere, pånær Arsenals fans, fik ikke meget for pengene, da de overværede eftermiddagens kamp mellem United og Arsenal. Oplevelsen blev kun forværet, da det pludselig begyndte at regne. Det er som regel ikke noget, man mærker som tilskuer, fordi man er dækket af stadionets tag. Men Old Trafford er efterhånden en undtagelse. I løbet af de seneste mange år har der været flere episoder, hvor regnvand er dryppet ned fra taget.

I videoen nedenunder kan du se, hvordan det så ud, da det lækkede fra taget under dagens kamp.

3 kommentarer
  1. Haha, tja symbolikken er til at få øje på…..regnen fosser igennem taget på Old Trafford mens målene fosser ind på United.

    På alle måder en storklub i knæ….

  2. Men så igen, Thomas. Hvor mange klubber på kontinentet kan lige prale af at have vandfald indbygget i deres stadion?
    Det skal man altså ikke sådan kimse ad.

    Så må spillerne jo gøre op med sig selv; vil de spille Champions League, eller vil de have vandfald? Du kan ikke få begge dele.

Skriv et svar
Forrige artikel

Eksperter er ude med heftig kritik af Casemiro

Næste artikel

Nedtakt: Endnu et nederlag, men United slipper med skindet i behold

ANNONCE