Nedtakt: Tre ting vi lærte af Newcastle-kampen

Onsdag aften kunne Manchester United fejre, at sæsonens sidste hjemmebanekamp endte i både målfest og sejr.

Efter at have leveret en flot præstation mod Arsenal, vedholder Manchester United formen. De Røde Djævle sendte 3 bolde i netmaskerne mod Newcastle, hvilket var nok til at sikre dem sejren og de 3 point.

Her er 3 ting, vi lærte af kampen:

Det er kriminelt, at Amad ikke har startet mere

Amad Diallo viste i går hvorfor han fortjener en plads i startopstillingen. Det er galskab, at en underpræsternede Antony og Rashford har fået så meget spilletid, når ham her har siddet klar på bænken.

Det var nemlig en aldeles imponerende præstation af den 21-årige winger. Allerede 31 minutter inde i kampen assisterede han Kobbie Mainoos flotte mål. Efter 67 minutter sendte han en kanon afsted og scorede sit første Premier League mål.

Rasmus Højlund lukker munden på kritikere

I sin debutsæson som angriber i Premier League, har Højlund gjort det tilfredsstillende, men får ofte for meget kritik.

I går understregede han hvorfor han fortjener at stå i spidsen af United i endnu en sæson. Han blev skiftet ind og scorede et fremragende solomål. Dette tæller hans 15. mål i sæsonen, som må siges at være en succes for holdets nummer 11.

Det bliver spændende at følge ham på et forhåbentligt mere stabilt United-hold efter sommeren transfervindue.

 

Der er stadig masser af håb for Erik ten Hag

Manchester United-managerens fremtid har været diskuteret meget i den seneste tid. Den seneste uge kan have givet ham et bedre afsæt ind i den nye sæson.

I kampen mod Newcastle var United endnu engang langt bedre end det, vi var blevet vant til i de seneste uger og måneder.

Holdet var solide i deres boldbesiddelse og havde langt bedre defensiv struktur også.

Vigtigst af alt giver denne sejr håb om chancen for europæisk fodbold til næste sæson.

1 kommentar
 1. Skulle vi nu ikke lige spise brød til, alt for mange gange i denne sæson har vi faret op på den store klinge og troet at nu var vi på vej mod noget bedre…kun for at sidde uforstående og målløse kampene efter…

  Camilla du skriver, flot kamp mod Arsenal,
  jeg vil nu sige god kamp, men kun på baggrund af de elendige præstationer vi har leveret før kampen, især Palace miseren.

  Enig i at Amad viser potentiale, og han bør starte med Brighton og mod City, Antonys dage eller kampe for United må være talte og dermed et overstået kapitel nu, især efter hans piveri mod Palace…vi må tage det økonomisk tab på den håbløse vanvids transfer når vi skiller os af med floppet.

  Tja EtH kan have håb herfra til juleaften, jeg satser mine skillinger på at han ligesom sit flopindkøb er væk inden.nædte sæson starter.

  GGMU

Skriv et svar
Forrige artikel

Torsdagens rygter

Næste artikel

Jagten på nummer 251: Billy Whelan, nummer 36, 1953-1958

ANNONCE