Neil Custis: Mourinho gjorde det rigtige

Diskussionsfora har været fyldt med snak om Jose Mourinhos defensive taktik efter gårsdagens 0-0 kamp på Anfield, men portugiseren bliver forsvaret af The Suns nordvestengelske fodboldredaktør.

Manchester United gik på banen i går for at point med hjem til Old Trafford.

Dette var de færreste i tvivl om, da kampen i går sluttede 0-0 på Anfield imod Liverpool. En kamp der ikke bød på noget særlig underholdende spil og mange chancer.

Men gjorde Jose Mourinho det rigtige eller skulle han have sat holdet op til mere angrebsfodbold?

Sky Sports har spurgt nogle af avisernes reportere, som netop dækker Manchester United og Liverpool allertættest.

The Suns Neil Custis udtaler:

– Jeg synes han var fuldstændig spot on. Jeg kan ikke huske hvordan det var let at komme til Anfield for noget hold, uanset hvor gode de var. Den her mand (Jose Mourinho, red.) bliver beskyldt for at spille anti-fodbold, men han har altså præsteret at få holdet til at score fire mål fire gange i de sidste 7 kampe, siger Custis til Sky Sports.

Han mener desuden at Liverpools træner ikke tog nogen risici for at vinde kampen. 

– Mourinho inviterede Klopp til at tage en risiko i går, men det tog han ikke imod. Klopp sagde at alle hans udskiftninger var offensive, men de var meget neutrale. Han tog ikke nogen chance i fx at tage en midtbanespiller ud for en angriber, så han var lige så koncentreret omkring Mourinhos taktik, som Mourinho var for Klopp.

– Det er let at kritisere ham, men Klopp tog altså ingen chancer i går. Han har et godt PR hold bag sig og han kan komme ud efterfølgende og være forsvarer af alt hvad der er godt i fodbold, men han har altså kun en sejr i de sidste otte kampe. Prøv at se hvor de er og hvor Manchester United. Jeg synes Mourinho gjorde det rigtige for Manchester United i går, siger Custis.

Han mener desuden at hele holdet præsterede som de skulle, på nær Romelu Lukaku, som burde have deltaget mere i spillet.

Også James Ducker fra The Daily Telegraph forsvarer Mourinhos taktik.

– Vi har brugt de sidste par måneder på at hylde Uniteds ekspansive og offensive fodboldspiller, og nu efter uafgjort på Anfield, så er det hele mørkt og dunkelt og de kan ikke angribe overhovedet. 

– Jeg synes dog at de skule have spillet noget mere offensivt og have taget flere chancer. Liverpool var lige til at spise og jeg vil sige, at det nok var den største chance du har haft på Anfield i mange år for virkelig at kunne give dem en røvfuld.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Video: 0-0 mod Liverpool

Næste artikel

Kritik preller af på Lukaku

Relaterede artikler
Total
0
Share