Nej tak til Owen

Henover weekenden blev Arsenal, Liverpool og United meldt at være i infight om den tidligere Anfield-yndling, men mens både The Gunners og Liverpool har…

Henover weekenden blev Arsenal, Liverpool og United meldt at være i infight om den tidligere Anfield-yndling, men mens både The Gunners og Liverpool har afkræftet interessen gennem medierne, har United ikke sagt et ord.

The Daily Telegraph, The Daily Mail og The Times melder alle, at United har fået tilbudt Owen, men takket nej uden at rynke på næsen – og altså uden at gå gennem mediernes søgelys med historien. Man har eftersigende takket nej, fordi man er nervøs for at lønpolitikken kan blive sprængt i stumper og stykker med en tilgang af Owen, da den engelske landsholdsangriber kræver ikke mindre end en mio. kroner i ugentligt salær.

Det er nogenlunde det samme, som United ikke har den store lyst til at tildele Rio Ferdinand for hans præstationer på Old Traffords græs, og derfor vil det være et dumt taktisk træk at hente Owen til klubben. Desuden skal United heller ikke være klar til at smide Louis Saha på porten lige nu – noget, der vil være et nødsaget udspil for at få plads til Owen.

Forrige artikel

Rygtebørsen: Ballack til United - om et år

Næste artikel

Rio og kontrakten - part 317

ANNONCE