Sky: OGC Nice udforsker lejeaftale med Lingard

Ifølge det britiske medie er Lingards repræsentanter i indledende diskussioner med den franske sydkystklub om et muligt lejeophold.

Der har de seneste par sæsoner regelmæssigt været spekuleret i om Jesse Lingard er en dead man walking i United, og der har været flere eksotiske bud på potentielle klubber (FC Zenit Saint Petersburg blev blandt andre nævnt i 2020).

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men det er nok de færreste der ville have oddset på at Lingard ender med at være klubkammerat med Kasper Dolberg på den franske riviera.

Det er absolut heller ikke skrevet i sten at det bliver sådan. Skysports melder blot at Lingards repræsentanter (som består primært af familiemedlemmer efter bruddet med Mino Raiola) er i en indledende forhandlingsfase med OGC Nice om et lejeophold.

United er ikke indblandet endnu, og det vides ikke om de vil godkende en eventuel aftale efter de netop har forlænget Lingards kontrakt med et år. Tid

OGC Nice blev i 2019 købt af den britiske milliardær Jim Ratcliffe, der også er kendt for at eje INEOS-cykelholdet.

I december 2020 fyrede Nice manager Patrick Vieira efter en stribe dårlige resultater. Hans rumænske assistent Adrian Ursea har indtil videre overtaget roret.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville: Hvorfor skal United-fans ikke tro på mesterskabet?

Næste artikel

Fosu-Mensah flytter til Leverkusen

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share