Newcastle også interesseret i Dong Fangzhuo

Den unge kineser er kun 18 år, og spiller for øjeblikket, i Dalian Shide i Kina, en klub som the Magpies har et godt samarbejde med.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dog har den unge kineser allerede tilbragt fjorten dage i Manchester United, og deres interesse er allerede blevet bekræftet.

Newcastle ville ikke kommentere sagen yderligere i dag, andet end at de er opmærksomme på spilleren.

Newcastles formand Freddy Shepherd har arbejdet hårdt de seneste år for at få Newcastle kørt i position, så de kan udnytte den stadig stigende interesse for fodbold i Asien.

United rejste i sommers til Malaysia for at tage del i den nystartede ”FA Premier League Asia Cup”. Uniteds samarbejde med Dalian håbes at resultere i en stiftelse af en ny klub kaldet Hong Kong United, der skal spille fra næste år.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nistelrooy på besøg hos Laporta

Næste artikel

Ferguson skuffet

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share