Neymar bitter efter VAR-kendelse: En skændsel

Den skadede prins af Paris, der kun kunne se måbende med fra sidelinjen, da hans hold i går smed det hele væk, brokkede sig efter kampen højlydt på de sociale medier.

Neymar Jr. er ikke sur. Han er rasende. Fra sin magelige plads på tribunen kunne Paris Saint-Germains skadede prins blot se til, mens hans holdkammerater skyllede et ellers skudsikkert resultat ud med badevandet mod Ole Gunnar Solskjær og co.

Til sidst, efter United havde fået medhold i VAR-bedømmelsen og Rashford satte det afgørende straffespark i kassen, blev det så for meget for den ellers ydmyge og sympatiske brasilianer. Han gik derfor til tasterne på Instagram, hvor den ikke fik for lidt. 

– Det her er en skændsel. De sætter fire mennesker, der intet ved om fodbold, til at se VAR-replayet igennem, indledte Neymar, som tydeligvis ikke var tilfreds med den miserable situation, dommen satte hans holdkammerater i.

– Det er bare ikke muligt!!! Hvordan skal man kunne holde sine hænder bag ryggen? Go fuck yourselves, sluttede den iltre brasilianer sit opslag.

Neymar, der som bekendt aldrig har været indblandet i kontroversielle mål efter eksempelvis at have filmet sig til et straffespark, har senere slettet sit opslag. 

Mens Manchester United afventer næste uges lodtrækning i Champions League, møder PSG tirsdag aften Dijon i Ligue 1. Forhåbentlig vil det give Neymar en bedre smag i munden end gårsdagens bitre oplevelse.

 

Forrige artikel

Lukaku og Shaw: Solskjær har allerede jobbet

Næste artikel

Blog: Fem ting vi lærte af miraklet i Paris

ANNONCE