“Not for sale” startet

Manchester United fans igangsatte idag den store kampagne, som skal redde klubben fra at blive overtaget af folk som Malcolm Glazer og Coolmore-mafiaen….

Manchester United fans igangsatte idag den store kampagne, som skal redde klubben fra at blive overtaget af folk som Malcolm Glazer og Coolmore-mafiaen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Kampagnen blev idag fremsat foran pressen på et pressemøde, hvor den fik titlen “Not for sale”.
Bag kampagnen står 5 indflydelsesrige medier som IMUSA, Sharehodlers United og de 3 store fanzines, Red News, Red Issue og United We Stand.

“Vi fortæller alle modstandere, at kunderne ikke vil have dig som ejer, ligemeget hvem du er,” lød den kraftfulde indledning af Shareholders Uniteds talsmand, Oliver Houston.

“Der er 70.000 fans på Old Trafford og 53 millioner i verden, som alle siger du må tage dig sammen. Det er hvad vi vil gøre, hvis du prøver at få klubben i dine hænder,” fortsatte Houston, som tidligere har været ude med flere møgfald imod folk som Malcolm Glazer og Coolmore-mafiaen, som består af John Magnier og JP McManus.

Den store kampagne vil officielt blive påbegyndt imorgen op til kampen imod Leeds United, hvor de 5 parter vil dele løbesedler ud, ligesom de under kampen vil stå for at synge for kampen imod et takeover.

Koalitionen vil senere skrive til de 37.000 individuelle aktionærer i klubben for, at opfordre dem til, at støtte kampen imod et takeover, sige nej til tilbud om køb af deres aktier og samtidig forsikre dem om, at de aldrig vil blive solgt til en investorer, som blot vil tjene penge på dem.

Allerede nu har de fået politisk støtte fra parlementsmedlemmet, Tony Lloyd, som er stor United supporter og samtidig ejer et sæsonkort.

“Fodobold er ikke et produkt, som skal købes og sælges som bønner.
Fodbold tilhører supporterne. De er ikke kun kunderne, men den morale base, som klubberne er bygget op omkring.
Det er folks drømme og man sælger ikke folks drømme,”lyder meldingen fra Lloyd.

Som Sean Bones tidligere på måneden fortalte i et interview med OldTrafford.dk, så vil Shareholders United snart åbne en ny sektion på deres website, hvor de præsenterer de kendte mennesker, som støtter denne kamp for at redde Manchester United.

Du kan læse mere om Shareholders United, IMUSA og den fælles kampagne på nedenstående websites:

ShareholdersUnited.org.
IMUSA.org.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wenger svarer igen på Fergusons udtalelser

Næste artikel

Optakt: David mod Goliat

Relaterede artikler
Gå til siden

Martinez: Jeg er ligeglad med kritik

Vores adrætte argentiner er for nyligt blevet spurgt ind til, hvad han mener om hans kritikere, og deres bemærkninger om hans højde - noget han ikke skænker mange tanker.
ANNONCE
Total
0
Share