Wenger svarer igen på Fergusons udtalelser

Samme dag som Sir Alex Ferguson påbegynde den sædvanlige krig på ord mellem de to managers, som forøvrigt har stor respekt for hinanden, så svarede Wenger…

Samme dag som Sir Alex Ferguson påbegynde den sædvanlige krig på ord mellem de to managers, som forøvrigt har stor respekt for hinanden, så svarede Wenger hurtigt igen med, at kritisere Mark Vidukas karantæne imod Manchester United i lørdagens kamp.

Ferguson havde tidligere idag udtalt, at han ikke forventede, at Arsenal kunne holde den form, som de er inde i, hvilket indtil nu har svaret til ingen nederlag i Premier League siden sæsonstart.
Wenger kritiserede kort efter Mark Vidukas karantæne, som forhindrer ham i, at spille imod Manchester United imorgen.

“Man kan ikke forvente, at et fodboldforbund, med henblik på Leeds´ situation og det, at der var tale om en venskabskamp, at de vil suspendere ham.
Jeg syntes det er synd for Leeds. Det vedrører os indirekte, men jeg tænker ikke på nu.
Selvfølgelig ville det være en fordel for os med Viduka på banen, men jeg tænker mest på den direkte effekt for Leeds. De er i en speciel situation med deres økonomi.
Leeds kan stadig vinde uden Viduka, men, uden at spekulere på resultatet, så burde det australske fodboldforbund have meldt ud inden venskabskampen, at de ville lade ham blive hvor han var,” udtaler det fra Wenger, som tydeligt håber på, at Leeds vinder, så hullet på 5 point ned til Manchester United kan udbygges med en sejr over Chelsea.

Wenger tror desuden, at denne episode, hvor ASA ASA har suspenderet Viduka for ikke, at møde op til en landskamp, vil kunne ødelægge chancerne for australske spillere, at blive købt af de engelske fodboldklubbner.

Forrige artikel

Nardiello forlænger med Barnsley

Næste artikel

"Not for sale" startet

ANNONCE