Ny assistent på tale

Efter flere måneder uden assistent træner, har Sir Alex Ferguson stadig ikke sat navn på sin assistent, som i øjeblikket håndteres af Mike Phelan.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Pressernes gætterier har selvfølgelig fulgt situationen nøje og navne som Martin Jol, Bryan Robson, Mark Hughes, Roy Keane og Eric Cantona har været nævnt.
Og nu er der kommet endnu et navn på den liste.
Det er den tidligere Paris SG træner, Luis Fernandez, som de engelske medier nu er faldet over.

Den franske træner har to gange været træner i den franske hovedstadsklub, og med to succesrige sæsoner hos Atletic Bilbao også.

Samtidig har Fernandez haft kanon succes i Europa, hvilket netop er det Ferguson satser på skal ske for United.
Fernandez vandt i 1996 Cup Winners Cup, den nuværende UEFA Cup, og beskrives som den ideele mand til at stå ved Fergusons side i kampen om trofæet med de store ører, Champions League.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Barthez indrømmer at alt kan ske

Næste artikel

Campbell sendt til afhøring

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share