Ny bootgate tæt på

Rygterne om hvad der skete i Manchester Uniteds omklædningsrum efter det skuffende resultat imod Sunderland for en uge siden er nået videre til aviserne….

Rygterne om hvad der skete i Manchester Uniteds omklædningsrum efter det skuffende resultat imod Sunderland for en uge siden er nået videre til aviserne.

Sir Alex fergusons iver for at nå Chelsea var så stor, at en ny skandale var uhyre tæt på at ramme Old Trafford.
Ferguson havde ihvertfald glemt alt om det store medie-bevågenhed det skabte, da han i 2003 sparkede en støvle lige i ansigtet på den daværende superstjerne David Beckham.
Historien udspillede igen efter omtalte kamp, hvor han var tæt på at ramme det nuværende holds to stjerner Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo, skriver Daily Mail.

Ferguson skulle have givet hele holdet en gedigen skideballe for resultatet, som med stor sandsynlighed kostede Uniteds mugliheder for at nå Chelsea.

Ruud van Nistelrooy kom desuden også op og toppes med en anden spiller og de to spillere kom angiveligt i håndgemæng uden det fik nogen følger.

Sir Alex Ferguson har gjort meget for at holde episoderne hemmelige, men det ser ud til at de nu er røget ud til pressen.

Forrige artikel

Nedrykning ændrer ikke på forhåbninger

Næste artikel

Silvestre tilfreds til venstre

ANNONCE