Silvestre tilfreds til venstre

For år tilbage truede franskmanden ligefrem med, at ville han fortsat blive placeret på venstre backen, så ville han ikke forlænge aftalen på Old Trafford…

For år tilbage truede franskmanden ligefrem med, at ville han fortsat blive placeret på venstre backen, så ville han ikke forlænge aftalen på Old Trafford. Han blev rykket ind centralt og alt har åndet fred og idyl siden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

I januar synes alt dog ikke at være så rosenrødt i Silvestres verden. Ikke nok med at han blev slået af holdet af Wes Brown, klubben købte også to spillere direkte på hans foretrukne positioner. Men stik imod alle odds har Mickey kæmpet sig tilbage og nyder nu ligefrem at være venstre back.

“Min tilbagevenden til venstre back har faktisk gjort mig i tvivl om, hvor jeg egentlig er bedst. Jeg nyder at spille den position, men du nyder selvfølgelig at spille hver en position hos Manchester United.”

“Din form spiller en stor rolle som back, fordi du skal tonse op og ned ad linjen konstant. Som centerforsvarer er du mere involveret i kampen end på backen, men skal jeg være ærlig, så får jeg nu samme glæde af at spille begge positioner,” siger en af Uniteds mere formstærke spillere til MUTV.

Forrige artikel

Ny bootgate tæt på

Næste artikel

United får tilskud

ANNONCE