Ny kontrakt til Carrick?

José Mourinho åbner op for en ny kontrakt til Carrick med nye udtalelser.

José kommer med store roser til Michael Carrick, som han siger, at han altid har beundret. Han begræder derudover, at Carrick allerede er 35, men derudover åbner han op for, at de to nok kommer til at have mindst en sæson mere sammen. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Michael er 35 år gammel, det må vi acceptere. I kampen mod Arsenal, som var meget intens til tider, vil han kunne mærke det i kroppen mod slutningen. Det er meget ærgerligt, at tiden flyver afsted for os alle, sagde Mourinho i følge Manutd.com

– Han er en fantastisk spiller, og jeg har altid elsket hans spillestil. Men i stedet for at være manager for en 25-årig Carrick, har jeg overtaget ham, da han var 35. 

– Vi har en super forståelse for hinanden, og vi ved, hvornår han er klar. Jeg er lykkelig for, at han stadig er en del af truppen, og forhåbentligt vil være det i mindst en sæson mere. 

Hvis Carrick forlænger sin United karriere med et år mere, så vil han i næste sæson kunne kalde sig for Manchester United spiller for 12 sæson i streg.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- United skulle have haft straffe

Næste artikel

Ekstraordinært rejsetilbud på Manchester United - Liverpool

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share