Ny kvartet med i CL-trup

Ole Gunnar Solskjær har i dag offentliggjort den 25-mands trup, som i første omgang skal benyttes i det kommende Champions League-gruppespil. De fire nyankomne spillere er med, mens Mason Greenwood i første omgang udelades.

Om mindre end to uger begynder Manchester United endnu en togt i Champions League-gruppespillet og i bestræbelserne på at spille sig videre fra en mere end halvhård gruppe, har Ole Gunnar Solskjær i dag offentliggjort den A-trup, som han først og fremmest vil benytte sig af. 

Den liste indeholder blandt andet de fire nyeste navne, der er blevet hentet til klubben i det nyligt lukkede transfervindue. Dog er der i første omgang overraskende nok ikke blevet plads til hverken Mason Greenwood eller Brandon Williams, som er tilknyttet B-listen. En liste, hvorfra spillere må rykkes op til en kamptrup op til 24 timer før kampstart.

Værd at bemærke er det også, at Sergio Romero, som til sidst i transfervinduet missede muligheden for et skifte til Everton, ikke er at finde på A-listen.

Manchester Uniteds A-trup til Champions League: 

Målmænd: David De Gea, Dean Henderson, Lee Grant.

Forsvar: Eric Bailly, Tim Fosu-Mensah, Victor Lindelof, Harry Maguire, Luke Shaw, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka.

Midtbane: Bruno Fernandes, Fred, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Paul Pogba, Donny van de Beek.

Angreb: Edinson Cavani, Odion Ighalo, Anthony Martial, Marcus Rashford.

Manchester United indleder gruppespillet med en udekamp mod Paris St. Germain tirsdag den 20. oktober, hvorefter RB Leipzig kommer på besøg på Old Trafford ugen efter. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

BBC: Cavani kan være i karantæne mod Newcastle

Næste artikel

Hvordan ser Oldtrafford.dk på Uniteds transfervindue?

ANNONCE