Officiel udmelding fra Manchester United: Antony er igen til rådighed

Efter længere tid uden en afklaring, er Manchester United nu kommet med en officiel udmelding om Antonys situation i klubben.

Antony, der i starten af september måned blev sendt på orlov, er nu vendt tilbage til klubben, og træner med Manchester Uniteds førsteholdtrup. Det fortæller Manchester United, der i dag kom med en officiel udmelding om brasilianerens fremtid. Klubben oplyser, at Antony har samarbejdet med politiet, siden anklagerne kom frem, og at han vil fortsætte med det, mens han træner med på Carrington.

– Siden anklagerne først blev fremsat i juni, har Antony samarbejdet med politiets undersøgelser både i Brasilien og Storbritannien, og det fortsætter han med.

Klubben fortæller desuden at Antony nu igen er til rådighed for Erik ten Hags mandskab på kampdage.

– Som Antonys arbejdsgiver, har Manchester United besluttet at han skal genoptage træning på Carrington, og være til rådighed for udvælgelse, mens politiet undersøger sagen. Dette vil blive vurderet løbende i takt med yderligere udviklinger i sagen.

– Som klub fordømmer vi vold og misbrug. Vi anerkender vigtigheden af ​​at beskytte alle involverede i denne situation, og erkender den indvirkning, disse påstande har på de involverede parter.

Forrige artikel

Statistik: Uniteds managers

Næste artikel

Tilbageslag: Fodskade tvinger Martínez til længere pause

ANNONCE