Officielt: EtH giver kontraktforlængelse til tre spillere

På Manchester Uniteds hjemmeside fremgår det, at ten Hag har besluttet at forlænge kontrakterne med Victor Lindelöf, Aaron Wan-Bissaka og Hannibal.

På vintertransfervinduets fjerde dag har klubben valgt at forlænge ovennævnte spilleres kontrakter, der alle tre havde udløb til sommer. De tre kontrakter indeholdte en mulighed for kontraktforlængelse med endnu et år, som nu er udløst.

Wan-Bissaka kom til klubben i 2019 på en 5-årig aftale og står i dag noteret for 175 kampe. Victor Lindelöf har været i klubben siden sommeren 2017 og er med sine 249 kampe en af de spillere i truppen, der har været længst tid i klubben. Hannibal har som ungdomsspiller en fortid i Monaco, hvorefter han blev hentet af United og har sidenhen spillet sig op gennem rækkerne.

Udover dem har Anthony Martial og Raphael Varane også kontraktudløb til sommer, men der er endnu intet nyt om deres situation.

Nyheden om kontraktforlængelserne kom fra Erik ten Hag selv på dagens pressemøde. Til situationen om Martial og Varane havde han følgende at sige:

– Jeg tænker, at det er en intern diskussion mellem klubben og spilleren, sagde han.

Forrige artikel

Officielt: Reguilon forlader Old Trafford

Næste artikel

Ten Hag om Ratcliffe-møde: Vældig positivt

ANNONCE