Officielt: Solskjær har modtaget sin fyringsseddel

Manchester United bekræfter på sin officielle hjemmeside, at klubben har taget afsked med Ole Gunnar Solskjær.

Flere medier skrev lørdag aften, at Ole Gunnar Solskjær snart ville blive fyret i United. Historierne om nordmandens fremtid er blusset op den seneste tid efter en lang række skuffende resultater, som kulminerede lørdag med et ydmygende 4-1-nederlag til Premier League-oprykkerne fra Watford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Nu skriver United på sin officielle hjemmeside, at man har valgt at fyre den norske manager.

– Ole vil altid være en legende hos Manchester United, og det er med beklagelse, at vi har måtte træffe denne beslutning, indleder klubben det officielle statement.

– Ole forlader os med vores dybeste taknemmelighed for hans utrættelige arbejde som manager, og vores allerbedste ønsker i fremtiden. Hans plads i klubbens historie vil altid være sikret. Ikke kun for hans historie som spiller, men som et fantastisk menneske, og en manager, som gav os mange fantastiske momenter.

Klubben skriver i samme forbindelse, at Michael Carrick kommer til at tage over for holdet, indtil United finder en “interim manager”, som kan lede holdet resten af sæsonen.
 

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Medier: Spørgsmål om tid før Solskjær fyres

Næste artikel

Blog: En hyldest til Solskjær

ANNONCE