Officielt: Vidic til Inter

Nemanja Vidic skal spille for Inter i næste sæson. Det bekræfter den italienske klub på sin hjemmeside.

Det har ligget i kortene i et stykke tid, og i dag kom så den endelige bekræftelse. Manchester Uniteds anfører, Nemanja Vidic, skal spille for FC Internazionale i næste sæson. Den italienske Milano-klub bekræfter selv på deres hjemmeside, at man har sikret sig den 32-årige serber. 

– Vidic er en verdensklassespiller. Jeg er ekstremt glad for at have gennemført denne aftale om at bringe Nemanja til Milano. Han er en af verdens bedste forsvarsspillere, og hans kvaliteter, internationale erfaring og karisma vil være et aktiv for holdet og hjælpe med at bringe vores yngre spillere igennem, siger Inter-præsident Erick Thohir til inter.it.

– Jeg vil også gerne benytte denne lejlighed til at takke Manchester United, Nemanja og hans følge for den professionelle og samarbejdsvillige tilgang, de har vist gennem forhandlingerne.

Inter melder ikke noget om, hvor lang en kontrakt, Vidic har fået. De skriver blot, at han skal spille i klubben i næste sæson, og dermed slutter otte år i Manchester til sommer.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bekymret Betfred sviner Glazers

Næste artikel

Hernandez venter på knæscanning

Relaterede artikler
Total
0
Share