Også Queiroz forsvarer Rooney

Rooneys store temperament har været genstand for stor opmærksomhed i de engelske medier efter onsdagens venskabsmatch mellem Spanien og England, hvor…

Rooneys store temperament har været genstand for stor opmærksomhed i de engelske medier efter onsdagens venskabsmatch mellem Spanien og England, hvor Rooney flere gange efter manges mening gik over stregen.

Den store fokusering på verdens dyreste teenager er dog fuldkommen malplaceret, hvis man spørger United-assistent Carlos Queiroz. Langt værre ting er set i fodboldens verden – og i landskampen onsdag – end de tacklinger og det tumult, som det 19-årige stjernefrø var indblandet i.

“Jeg kan ikke acceptere, at Rooney er blevet gjort til syndebuk i den kamp. Man så langt værre tacklinger i kampen, så det er fuldkommen forkert kun at have fokus rettet mod ham.”

“Jeg har ikke lyst til at bidrage med mere brænde til bålet, for det er meningsløst at snakke mere om kampen i onsdags, men fordi der ikke er sat fokus på de andre tacklinger, betyder det jo ikke, at de ikke var der.”

“Det synes som om, at når folk vil finde en syndebuk, så skal han helst være fra Manchester United,” afsluttede Queiroz sit angreb på den engelske presse og forsvar af Rooney.

Også Gary Neville forsvarede fredag Rooney. Han legede således spåkone for en dag ved at spå, at ingen havde lagt specielt mærke til Rooneys spil, havde kampen været en Premier Leagye-dyst.

Rooney blev grundet den megen polemik omkring hans person på Bernabeu, hvor han fik sig et gult kort og formentlig var tæt på at få endnu et, pillet ud allerede inden pausen, og har siden måtte undskylde sin opførsel over for landstræner Sven Göran Eriksson.

Forrige artikel

Vinder United trods skader?

Næste artikel

Souness kigger igen mod Old Trafford

ANNONCE