Souness kigger igen mod Old Trafford

I hvert fald, hvis man skal tro engelske medier. De satte torsdag John O”Shea i forbindelse med et skifte fra Drømmenes Teater og nordpå til Newcastles St…

I hvert fald, hvis man skal tro engelske medier. De satte torsdag John O”Shea i forbindelse med et skifte fra Drømmenes Teater og nordpå til Newcastles St. James” Park – og gentog kunststykket fredag.

Denne gang dog med den ændring, at John O”Shea nu er byttet ud med Phil Nevilles navn. Mislykkes Souness´ forsøg på at genforene den 23-årige irer med Nicky Butt i Newcastle-trøjen, er det nemlig Phil Neville, der angiveligt står som næste mand på skottens efterhånden ganske lange ønskeliste, der også tæller op til flere midterforsvarere.

Phil Neville forlængede ellers så sent som i sommerpuasen sin kontrakt med United, men det skal ikke forhindre Souness i at tro på, han kan få den 27-årige midtbanemand til at skifte græsgange til januar.

Lillebror Neville skal dog kun forvente et tilbud, hvis ikke United er villig til at slippe O”Shea, der fortsat skal være førstevalg i Souness´ jagt på en alsidig defensivspiller.

Forrige artikel

Også Queiroz forsvarer Rooney

Næste artikel

Ny skribent på OldTrafford.dk

ANNONCE