OldTrafford.dk Anbefaler: En søgen efter Manchester Uniteds sjæl i ly af Ronaldos comeback

Ved hjælp af en gammel Nobby Stiles-trøje prøver en amerikansk journalist at genfinde Manchester Uniteds ånd.

Der findes mange dobbeltheder i verden, og Manchester samt dens mest populære fodboldklub Manchester United er ingen undtagelse. Arbejderbyen- og klubben er blandt globaliseringens og kapitalismens fikspunkter, men ikke desto mindre er der kræfter, der forsøger at hive begge tilbage til det, de kom fra.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

De samme kræfter flyver på en sky på grund af Cristiano Ronaldos “hjemkomst” mindre end en håndfuld måneder efter, de fik stoppet et af spillets aller største kampe – Manchester United mod Liverpool. “Created by the poor, stolen by the rich,” lød det.

I en forrygende reportage fra dagene op til og på Cristiano Ronaldos comeback-dag forsøger den amerikanske journalist og Manchester United-fan Wright Thompson at finde frem til sjælen i byen og klubben på trods af de mange indre kampe.

Igennem Nobby Stiles’ ånd og FC United of Manchester prøver journalisten at finde ud af, hvorfor Manchester United til trods for alt der er sket i dette årtusinde, stadig betyder så meget for så mange mennesker. Reportagen er lang, men det er helt klart værd at bruge 20 minutters tid en torsdag aften på.

“Super League rage, Ronaldo mania and the fight for the soul of Manchester United”. Wright Thompson, ESPN.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Podcast: Ronaldo-retur, Bøvl i Bern og dobbelt op på Hammers

Næste artikel

Woodward har store håb for sæsonen

ANNONCE